Tuesday, May 17, 2011

Ei tea miks, aga Grind on oma võlu minetanud. Tegelikult tean küll - midagi ei muutu. Influenza tulistab kangimeetodil samu lugusid, inimesed on samad, gruuv on sama. Peab midagi ette võtma selles osas, ilmselt mõne uue spoti valima.

Teiseks, nagu kõik teavad, oli laupäeval kõigi eurooplaste geopoliitiline lemmiküritus Eurovisioon. Meiegi ei saanud üle ega ümber ning otsustasime asjast väikese õlunaadi kõrval osa saada. Üks asi viis teiseni - kodusistumise plaanist sai plaan tsentre gorodisse liikuda, õllest sai rumm ja seltskondki kasvas tiba suuremaks, aga Getter punkte ikka ei teeninud .. Milles asi, seda ei teagi, sest kogu see ülejäänud geiparaad, kes laval oma häälepaelu teritamas käis, hakkas üsna häirivalt kõrvadele (välja arvatud Itaalia; see Alejandro tajus laulubiiti küll ja mõnus jazzibiit paitas meie meeli).
Üldiselt me linna ei jõudnudki, sest esiteks olime me üle pika aja liigselt lääbakil ja teiseks ei olnud ükski takso nõus sellisel kellaajal meie juurde sõitma - kurb või mitte, seda ei tea. Vähemalt jäi raha alles.

Kolmandaks, nagu ma juba eelnevalt mainisin, pole Pjatka ammu siin sõna võtnud - põhjus lihtne: ta lihtsalt on unustanud ja kirjaspirit pole temasse voolanud. Lisaks sellele teeb ta toas remonti ja therefore on ninasõõrmed betoonitolmu täis ning meel mõru. Aga asjal on ka helgem külg, sest ma pidasin temaga sel teemal kolmetunnise debatt-arenguvestluse ning ta lubas end kokku võtta ja varsti kuuleb ka temalt vürtsikamaid palasid (mida viimasel ajal häbiväärselt vähe on, midagi tuleb tõsiselt ette võtta!).

Anyway, olge miisud-kiisud-liisud-viisud, praegu tõmban siit otsad kokku.

Nädalavahetusel näeme!

Palets

No comments:

Post a Comment