Friday, April 13, 2012

13. Aprill

Üle poole aasta on möödas meie viimasest sissekandest. Vabandame siiralt kõigi ja kõige ees, kes end sellest puudutatuna tundsid.

Me ei hakka täitma lubadusi, mida me lolli peaga mõni aeg tagasi andsime, vaid püüame hakata postitama siia uut ja veelgi värskemat materjali, mida Tallinna tänavatelt leida, kuulda ja tunda saab.

Asjade kokkuvõtte ja lähtepunkt on see, et Paletsil on naine ja Pjatka on üksik hunt nagu peab. Ei teagi, mis see Paletsi selliseks teoks sundis, aga küllap see oli seda väärt. Pjatka on küll proovinud erinevaid variante, liikunud kaasa erinevate mussoonidega ja võidelnud sõjatandril nii mõnegi näki eest, kuid siiani edutult ja siiski on ta olukorraga rahul.

Hetkel on seis jälle tugevalt õllene. Alexander ja Le Coq maitsevad hästi (peale seda, kui me oma sõbranna majaseina suutsime rakettidega maatasa paugutada, otsustasime, et oleks mõistlikum õlle juurde jääda).

Tegelikult ega me täna mingit mõistlikku juttu kirjutada ei plaaninudki - äkki võtame end kokku ja hakkame jälle siia oma seiklustest kirjtama. Kui tuur suurem - võiks tagantjärgi veel mõned kirkamad seigad kirja panna teile lugemiseks/naermiseks/mõtlemiseks.

Praegu piis auto ja tervetuloa meie järgmist postitust lugema.

Pjatka ja Palets

No comments:

Post a Comment