Tuesday, June 21, 2011

Jaanipäev

Jah, kätte on jõudmas iga korraliku joodiku/eestlase kolmas lemmiküritus sünnipäeva ning uusaasta kõrval - jaanipäev. Loomulikult oleme ka meie ülimalt erutatud ning mõtleme hoolega, millega need tähtsad pühad sisustatud saaks.

Mina ostsin kohe alustuseks kastitäie õlut ja ühe liitrise Absolut marki viina. Siinkohal oleks paslik välja tuua, et see Absolut (minu puhul siis Berri Acai) on ikka sigahea märjuke küll. Maitses umbes nagu need neoonvärvilised kokteilid, millest nooremapoolsetel naistel alatihti pildid lõustaraamatu albumis vedelevad. Ühesõnaga 5+, kes näeb, ostke julgelt.!

Esialgne plaan on üks korralik roadtrip. Suunaga siis homsest (kolmapäev, et hiljem meeles oleks) õhtust rattad Otepää suunal veerema saada, seal õhtuläbi vingerpussitada, juua ning muidu ebameeldiv olla ja järgmisel päeval suunduda Lemme, kus loodetavasti satume kuskile külajaanitulele, mis veel parema õnne korral toimub kuskil rannas, kus tuleb ikka armutu joomalaager maha pidada. Sealt edasi on plaanid veel lahtised, aga küllap meie purjus ajud miskit välja mõtlevad.

Aa ja tegelikult on vahepeal ka igasugu asju toimunud, millest me pole jõudnud siia kirjutada.
Näiteks otsustasin ma julguse kokku võtta ning suunduda ühel õhtul koos kahe kamraadiga AlakaDuššerile, lokaali ArenaTri. MISTAKE. Siinkohal väike palve edaspidiseks: "Lord, protector of all that is good and holy, please deliver me from underage people with lots of alcohol, thanks."
Õnneks päästis selle õhtu hollivuud, kus sai kuni tulede süttimiseni juua ja möllata.

Okei, igatahes, kui me sellest katsumusest ükskord eluga väljume, küllap siis me ka selle aja leiame, et midagi siia teile lugemiseks ja itsitamiseks välja panna.

tšüüss,
Palets

No comments:

Post a Comment