Sunday, March 6, 2011

Hollikast ja plaanidest

Sellesmõttes, et Candy Shopist, mis reedel toimus, ei ole suurt midagi rääkida. Esiti sellepärast, et seal ei toimunud midagi erilist ja teiseks selle pärast, et liitrine rumm ja mingi määramata kogus õllesid ei jäta just palju võimalusi eredateks mälestusteks. Ütleks kokkuvõtteks seda, et oleks pidanud Privesse minema, seal oleks oluliselt lõbusam olnud ilmselt, aga noh, mis tehtud see tehtud - möllata ja jaurata ju sai ja pärast anti löögiplatsil isegi burgerit.

Millest ma aga küll tahaksin rääkida, on järgmine weekend, mis koosneb peaasjalikult kolmest põhielemendist: Grindist, ühest suurejoonelisest sünnipäevast ja kahtlemata ka rüüpest ning selle maailma telgitagustest. Tähendab see kokkuvõttes seda, et neljapäeval keeratakse kork lõpuni maha ja ühtegi korki enam sellel nädalavahetusel ei tunnistata ka - kõik tuleb lihtsalt lõpuni juua .. ja kohe. Ees on ootamas sadu ja sadu loogikavabasid vestlusi tundmatute inimestega, seitse pöialpoissi ja üks maru nädalavahetus, juhhei!

Täna ma teid rohkem kinni ei pea, aga pange silmad valmis, nädala lõpus saabuvad suure tõenäosusega sellised novellid, et Boccaccio mõtleb ka, mis meil täpsemalt arus oli.

Kuna Palets täna väljas õueõhku nuusutamas käis (tegi seda by foot), siis tema poolt ka tip of the week: Ostke kassid endale või midagi, täitsa sõge, kui libe väljas on!

piis,

Pjatka ja Palets

No comments:

Post a Comment