Sunday, March 13, 2011

Pühapäev ja viimaks kaine(d)

Jeejou jälle, joomahuvilised ja muidu mürakarud

Kuna eile oli Palets sama kaine nagu käru joodikud, ei tulnud kirjutamisest suurt midagi mõistlikku välja. See viga aga tuleb parandada ja remonttööd on just praegu teie silmade ees.

Tähendab, Grindist ei ole tõesti midagi suurt peale selle kirjutada, et Pjatka kuskil hollika teise korruse lebolas mingi neidisega musitas. Peale Grindi aga läks põhimöll lahti, sest vaja oli süüa ja kust mujalt kui Löögiplatsilt me seda otsima läksime. Vähe sellest, et me oma mollid täis sõime, leidis Pjatka sealt veel kellegi pooleldi joodud Heinekeni, mille ta kiirkorras ära lahendas, ja 2 naist, kellest üks paistis vindise peaga üsna kena ja teist ei kannatanud kinniste silmadega ka vaadata - tõesti inetu lugu oli sellega. Nendega võtsime me ette tripi Löögiplats-Vabaduse väljaku burks-Taco Express-Potato Planet. Selle aja jooksul jõudsime me põgusalt tutvuda ja mingid käredad kogused ajuvaba möla toota.Kokkuvõttes oli päris tore - kahju on ainult sellest, et me neile lahkudes isegi "Head aega" ei öelnud, ebaviisakas veidi, aga juhtub ka paremates peredes.
Pärast seda, kui bussijuht meid üles äratas, sest me suht päässauti panime seal, jõudsime lõpuks koju tudunatukesele ka.

Reedel siis algas põhiüritus.

Kui kaineks olime saanud, läksime poodi kingitusejahile. Aga et Roccas oli toimumas mingi massiivne naiste poodlemisüritus, oli meil terve hommikupoolik sisustatud, sest olgem ausad, kauneid vaateid jagus seal mitmeks tunniks. Kingituse saime me lõpuks hoopis mujalt kaubandusest, aga tundus, et sünnipäevalaps jäi sellega rahule. Lisaks kingitusele võtsime Selvost ühe STÖN vodka (mis osutus väga heaks kraamiks, noored joodikud soovitavad!), millega lootsime õhtul läbi ajada. Ma muidugi ei tea, mis meie köömnesuurustes ajudes toimus, et me arvasime, et sellest viinapoisist meile piisab. Selge oli igatahes see, et see viin lõppes väga nobedalt otsa ja siis tuli hakata kurgimaitselist booli lahendama, mis oli salakavalam kui kari noori rebaseid. Pidu käis varajaste hommikutundideni: Pjatka suikus köögi põrandal unne ja Palets leidis tee voodisse mingi uinunud kaunitari kõrvale (siiralt loodan, et ma teda ei seganud). Hommikul tehti igaljuhul luugid lahti, sest lauale oli jõudnud liiter viina ja mingi kogus fantat - selge, tuli uuesti kangutama hakata. Kui viin otsas, asusime Pjatkaga koduteele, mis lõpuks päädis siis eelmise postitusega.

Aga kainet mõistust sel õhtul ei leitudki. Palets otsustas ikka uuele ringile minna (Pjatka tahtis klubisse minna, aga midagi läks plaanides vussi ja lõpuks jäi härra koju puhkama), seekord suisa ilma alkoholita.  Aga jällegi, tutkit brat, lõpetasin üsna purjus olekus. Samas oli ka eilne õhtu superlõbus - piljardi paarismängu turniirivõit tuli kerge vaeva ja suurepärase tiimitööga - high five siinkohal mu partnerile! Pärast tiirutasime veel linnavahel, jõime tiitlivõidu puhul koos musta masturrika tagaistmel Saku Originaal AM'i nagu suurmeistritele kohane, arutasime tähtsaid maailma asju ja kuulasime niisama maad.

Üldiselt superfly õhtu ja nädalavahetus!

Järgmise sissekandega on nii, et keegi täpselt ei tea, millal see juhtub, sest vahepeal on vaja asjalik ka olla, eks! Käia metsas kuldtugrikuid otsimas, omandada akadeemilisi teadmisi ja niisama kõrva puhata.

Igatahes jah ..

Piffe, plekki, presidendiks, jo!

Palets

No comments:

Post a Comment