Friday, February 11, 2011

11. Veebruar

Kainus on majja jõudnud .. Või õigemini ei ole, sest me hakkasime uuesti õlut jooma.

Eilsest on palju mälestusi .. Või õigemini ei ole, sest kamikaze shot oli kokkuvõttes üsna alatu vikat.

Tegelikult ei ole hullu. Grind oli asjalik, kui mõned vahejuhtumid välja arvata (Paletsil on jalg katki, sest hollika trepist ülesminek osutus veidi keerukaks). Muusika oli okas, tuttavaid oli palju ja raha sai ka kõik otsa, nagu oodata oli. Hommikul olid Paletsi üllatuseks tekkinud talle FB'sse paar uut klemmi, kellest ta ise midagi ei teadnud ning meelde tuletati mingid oletatavad vahejuhtumid, millest ajalugu vaikib. Kõige suurem üllataja eilsel peol oli aga üks väga kaunis neiu, kes osutus põhjanaabriks: ausaltöeldes ei uskunudki, et seal maal nii ilusaid inimesi üldse valmis tehakse.

Miskipärast lahkus Pjatka klubist kole vara, õiged mehed pidutsevad alati seni, kuni tuled põlema pannakse ja selle kasuks otsustas eile Palets. Mingil imelikul põhjusel oli vaja tal veel peale klubi mitte ainult burgerit süüa, vaid ka potato planetist läbi astuda. Shooters oli igatahes kinni ja seetõttu jäi ka Paletsi võtuplaan katki - kurb. 

Lõbus oli tegelikult ka Hollywoodi jõudmine. Pjatka ja Palets olid endale käevangu saanud kaks kaunit neiut (tervitused neile siinkohal, kui nad endid ära tunnevad), kes sarnaselt neile endile üsna purjakile olid jõudnud ennast juua. Leidsime maast väärtuslikku kraami ja pildistasime seda, tundus suht ausa plaanina tol hetkel.

Tänased plaanid on veel väga lahtised, hetkel istume, joome pilsnerit (säästuajal abiks ikka) ja mängime fifat. Saime enda valdusesse üüberi priipääsmed, aga sinna vist täna oma jalga ei tõsta (Tanel Padar is not our cup of tea, sadly). Hing ihkab täna majaläbraka poole, kui keegi miskit teab, võtke julgelt ühendust: meie oleme kindlasti kohal.

Kokkuvõtteks üsna kurb, et täna otsest plaani pole, aga mis seal ikka, tuleb leppida.

Kamikaze shot on saast, järgmine nädalavahetus katsume mingi uue joogiga tuvust teha.

Kiip it riil, jo.

Pjatka ja Palets.

No comments:

Post a Comment