Tuesday, February 8, 2011

Nädalavahetus terendab silme ees, aga käes on alles teisipäev

Tere jälle kallid blogi- ja joogihuvilised!

Homme murrame kesknädala, aga joomamõtted juba mõlguvad peas - õigemini läheme me juba neljapäeval Grindima (tule ka sina, joogimaias lugeja). Palets vist katsub veidi tervist hoida (tal on mingi külma ilma tõbi kallal) ja tuleb võib-olla kainena: see on aga omakorda puhas võit Pjatkale, kellele tähendab see tasuta taksot ja sooja kohta, kus enne mõned lõvikonservid hinge taha hammustada. Kokkuvõttes tõotab hea variant tulla, olenemata Paletsi tervisest või (eba)kainest olekust.

Reede ja laupäev on veel sügavalt lahtised, aga tundub, et kainust nendel päevadel tunda ei saa. Paletsil on see nädalavahetus küll veidi komplitseeritud, sest hea õnne korral saabub talle üks inimene külla ja siis on Pjatkal joomakaaslane puudu .. Käib tõsine lahenduste otsimine - work in progress.

Kõige suuremaks rõõmuks on meil plaanid paigas EV iseseisvuspäevaks - siis joome ennast täiesti kummuli. Pjatka lubas hakata maju ühe käega tasakaalu panema ja Palets pea peal seistes inimesi haneks tõmbama: mis nendest plaanidest välja kukub, kuulete ehk siis, kui isailves tervituskõnet peab.

Üldiselt ei hakka mingit pikka novelli täna kirjutama, sest kaine peaga on seda raske teha ja kõik purjutavad sündmused algavad alles neljapäeval.

Seega stay tuned, hoiame teid ja endid kursis kõikide tähtsate toimingutega.

PS! Thunder Cola ei ole nii hea, kui esmapilgul tundub! (Kui sisse ajab, tekib selline võimendatud lõvipuuri põranda maitse suhu - not nice!)

Jäi mainimata ka, et isalõvi Pjatka käis täna juuksuris üle kahe aasta. (Eelnevad 2 aastat on ta sõprade juures istunud metallist põristaja all ning end vaid kiilakaks ajanud.) Suure ime läbi on soeng isegi täitsa OK ja siis neljapäeval näeb Pjatkat juba uue soenguga Club Hollywoodis grindimas.

Over and out.
Pjatka.

No comments:

Post a Comment