Saturday, February 19, 2011

18. Veebruar

Plaan läks üsna hästi tööle, Palets oli kaine, Pjatka tarbis vaid mõned rummikoksid. 
Mõnda aega ilmselt liigub blogi oma algsest sihist (kirjutada joomaseiklustest) natuke kaugemale, kuid seiklustest maal, merel ja metsas kuulete ikka.

Alustasime väikese piljardiga, siis mängisime natuke veel piljardit ja lõpuks olid teiselt piisavalt purjus, et võis hakata linna poole liikuma. Sammud seati otsejoones pahale moosile (siinkohal tänud neiule, kes võttis vaevaks meid listi panna :).

Algus oli paljutõotav - muusika oli hea, rahvast oli murdu. Vahepeal küll kiskus mõni tädi veidi ülemeelikuks, aga ei midagi hullu. (Märkus Paletsilt: kaine peaga häirivad põrandal olevad klaasikillud ikka jõuga rohkem, kui purjus peaga.)

Kui algus oli hea, siis peo lõpp oli veel parem, meie mõlemi jaoks, muuseas! Tutvusime ekstraordinaarselt lukside inimestega, got to see you soon. 

Edaspidi siis rohkem seiklustest ja vähem joomisest (seni, kuni nälg tõsiselt näpistama hakkab, siis seikleme ka alkoholiriiki ja katsume midagi mälestusväärset ka siia kirjutada). 

Täna sätime sammud ühe härra juurde ja kui tuju hea, siis ehk ka Überisse ja seda kõike muuseas Kainena! Soovige meile edu, sest me ise ka ei tea, mis meid ees võib oodata!

Be cool, stay in school!

Pjatka ja Palets

No comments:

Post a Comment