Saturday, February 5, 2011

5. Veebruar

Algus on siin.
Kunagi ilmuvad siia kahe noore eesti mehe - Pjatka ja Paletsi seiklused rüüpemaailma ja sealt tagasi.

Mõte tuli tänasel hommikul, kui peale Pjatka sünnipäeva Paletsi juures jäägerpomme lahendama asusime.

[Neile, kes veel ei ole proovinud jäägerpomme või ei tea üldse, mis need on, siis võtame asja teie jaoks lühidalt kokku. Kõigepealt varu poest energiajooki (rikkamale seltskonnale Red Bull, vaesemale pooleteisene Hustler) ja Jägermeisterit (vaesemale seltskonnale siinkohal soovituseks kaaluda alternatiivi JagTraumi näol). Peale selle oleks vaja kahte normaalse suurusega klaasi (pikem klaas on mugavam siinjuures, õlletoop on ideaalne) ja kahte pitsi, mis oma mõõtudelt klaaside sisse ära mahuksid. Klaasid täita poolenisti energiajoogiga, pitsidesse vägijook. Siis tõstke pitsid sujuva liigutusega ja "pillake need klaasi". Saadud segu jooge koheselt põhjani. Tulemused on hämmastavad.]

Kõik algas tegelikult eile Pjatka juures, kuhu oli kogunenud hulk rahvast igast eesti otsast, nende seas ka Palets. Kuulati raadiot Elmar ja kisati üksteise võidu. Et Pjatkal oli sünnipäev, oli ta juba aegsasti mõne liitri rummi ka koju varunud, et sünnipäevalised janu tundma ei peaks. Palju hävitati ära, aga veidi jäi Pjatkale ja Paletsile ka tänaseks lahendamiseks. Õhtu saabudes seadsime sammud öölokaali (seekord osutus valituks Hollywood, sest sinna sai publiku tasuta sisse vedada). Algul ei saanud vedama, aga pärast ei saanud pidama. Möllati varaste hommikutundideni, Pjatka jõudis koju kell 6 (puhtaks võiduks osutus ka taksojuht Gunnari telefoninumber, tervitused talle siinkohal), Palets oli džentelmän ja saatis klubist kaasahaaratud neiu esimese trolli peale ja jõudis koju kell 7.
Hommikune tõsiasi oli tühi rahakott, aga suure surmaga avasime senditasku, mis uutest eurorahadest punni olid toidetud (baaris nad muud ju ei tunnista, kui kopikaid). Pesime ja kasisime ning otsustasime täna jätkata. Pjatka proovis järgi ka oma kingituseks saadud jaapani päritolu taskutupe, aga see osutus kasutuskõlbmatuks eesti karastunud mürsule (liiga väike oli .. japsid, krt).
Praeguseks oleme jõudnud kolmanda jäägerpommini ja tunda on, et tuju tõuseb ja jalg vägisi kisub tantsupõranda poole. Tundub, et tuleb vähemalt sama hägune õhtu kui eilne.

Tänastest seiklustest juba järgmises postituses, seniks aga piissaut ja jäägerpomm massidesse, jo!


Pjatka ja Palets.

No comments:

Post a Comment