Saturday, February 26, 2011

Veel eilsest

Eilne läks jälle aia taha .. või tegelikult ei läinud - pidu oli päris mässiv .. Aia taha läks see, et me Pjatkaga ennast klubis jälle nii täis lakkusime (mis siis, et me lõpuks juba kaineks saime).

Kui peost endast rääkida, siis muusika oli asjakohane (Defkut is da mään, võinoh, nende taldrikutega oskab musooni teha küll), publikut oli murdu ja sinna nende kõigi sekka ära eksinud miljon tuttavat ja isegi mõni kena neiu (nende hulgas üks neiu, keda viimasel ajal pidevalt hollivuudis kohtame .. ta on superhot, aga Pjatkale meeldib ta rohkem, seega mina tema numbrit ei küsi .. Pjatka oli eile aga nii ontlik, et ei julgenud neiut tantsulegi võtta .. See šiguli õlu ei mõjunud hästi, ei mõjunud hästi).

See on rohkem selline tavapärane kirjeldus, sest mis ikka muud klubis toimub .. Siinkohal muudaksin veidi tooni ja annaksin enda poolt mõned soovitused (oma eilsetest vigadest tuleb õppida).
Esiteks .. Kui te klubis mõne inimese telefoninumbri saate, siis MAKE SURE, et te ka ta perekonnanime üles kirjutate, sest vastasel juhul ei muutub väga raskendatuks leida teda lõustaraamatust, et kindlaks teha, kas üldse tasub telefoni järele haarata. Minul on homme tänu sellele veale blind shot, aga ma olen džentelmän ja helistan ikka.
Teiseks .. Kui mõni kena tüdruk teid spontaanselt klubis suudleb (ja sealhulgas ka maruheaks suudlejaks osutub), siis MAKE SURE, et te ta nime ka välja uurite, sest ilmselt tahaksite te seda suudlust kunagi korrata ka. Jällegi, minu poolt ämber sellega eile, fuck.
Kolmandaks .. Ärge jooge šiguli õlut. (Teiste vigadest õppimine on topelt võit)
Neljandaks .. Kui te šiguli õlut siiski joote, siis ärge mingil juhul gaase suu kaudu väljutage - see lehk, mis sealt väljuma hakkab, tapaks keskmise suurusega ninasarviku .. või kassi .. Ohtlik, igatahes.

Tervitaks veel seda neiut, kes klubist väljudes ühe tuttava jope endale peale võttis ning sealt taskust raha varastas, et siis taksoga koju sõita, tubli oled - keep up the good work!

Tänane on suht hägune olnud, Pjatkal pidi vapsee surm silme ees olema (ma ei väsi kordamast, see šiguli ei ole õige asi). Tundub, et täna on jaksu vähe, aga never say never. Paletsile sõidab üks härra külla, et siis Avandi ja Sepa esitust vaadata ja ehk ka kokkuvõttes mingi asjalik plaan õhtuks kokku panna!

Järgmine nädal näeme, vahepeal peab asjalik ka olema (meenutaks Mehikoorma Petsi).

Kiss kiss, bang bang!

Palets

No comments:

Post a Comment