Sunday, February 6, 2011

6. Veebruar

Jutt lõppes kolmanda jäägerpommi juurest, sealt seekord alustamegi. Neljas, viies, kuues, seitsmes - pommisime nii kaua, kuni enam millestki pommida polnud. Vahepeal juba tundus, et jääme veel purju, aga seda siiski veel ei juhtunud. Siis saabus autojuht ja viis meid kuskile urgu, mis asus kõikvõimsa Mustamäe keskel. Lõppkokkuvõttes oli seal isegi suhteliselt lõbus, aga mis põhiline, oma rummi jõime seal ära! Siis oli juba samm täitsa õige ja võis hakata öölokaali liikuma (üldises mõttes oli see viga).
Prive uks oli igatahes suletud veel, kui me üle vabaduse platsi olime tammunud. Egas midagi, külm oli ka ja läksime Hollikasse, kus põrand eilsest üritusest veel kleepis, mõnus. Ainuke positiivne selle otsuse juures oli see, et Palets sai oma klubikaardi tasuta ära uuendada. Ütleme ausalt, nende karvaste sessioninaistega ei kannata tantsida mitte üks raas, muusika oli ka saast ja üldse lahkusime me sealt pärast kaardiuuendust üsna nobedalt. Hollika ees oli veel rohkem rahvast, kui seal sees. Kogu seda showd seal juhtis mingi härra, kes ise purskkaevus istudes oma telefoniga žonglööris, ei tea, ilmselt oli tal juba pikem tsükkel käsil.
Üldiselt selleks hetkeks oli tuju ka sitt juba ja mõtlesime, et lohutame ennast .. Läksime überblingenisse, mis oli umbes sama suur viga. (Tee peal jõime õlut, muidu ähvardas pohmakas enne kohale jõuda, kui otsaga überisse välja jõuame.) Überblingenis valitses tüüpiline Überblingenlane, võltsides armaaniteksades ja triibulises kampsunis. Tundsime koheselt, et meie kapuutsiga pusad ei olnud just kõige parem valik. Muusika oli ausaltöeldes keskmisest parem, aga kuna tuju juba suht nulli oli lastud, lahkusime Pjatka soovil. Pjatka tellis meile Takso GUN'i järgi, kes kohe ka lahkelt ennast tagajalgele ajas, mazdale hääled sisse pani ja Madara poole kukkus tallama. Koju saime vähemalt ruttu ja soojas.

Ühtegi ülemäära head emotsiooni eilsest õhtust kaasa ei saanud. Õhtu kokkuvõtteks saime mõlemad köha, Pjatka higistas nagu siga ja Palets sai oma hollika kaardi jälle töökorda.

Nädalavahetuse kokkuvõtteks soovitaks kõigile jäägerpomme ja Paletsi erisoovitus ilma kohta on, et veel ei maksa lühikestes pükstes ringi traalida, jääte lihtsalt haigeks.

Rohkem nagu midagi tarka polegi siia lisada, paar päeva tuleb pausi pidada ja tervist ravida, neljapäeval lähme Grindima, eks paistab, mis seiklusi see õhtu toob.

Seniks piiiisaut, kohtume mõne päeva pärast.

Haiged,
Pjatka ja Palets

No comments:

Post a Comment